Tidsbestilling på 40 11 24 81

Massage til stressramte

Som massageterapeut med speciale i massage til stressramte - og som jordemoder med mange års erfaring i mit arbejde med familier i krise - føler jeg mig rigtig godt klædt på til at følge dig på vej ud af din stresstilstand. Uanset hvor håbløst det end måtte se ud for dig lige nu, er det vigtigt at holde fast i, at alt i de fleste tilfælde bliver godt igen, når blot du tager dig selv og din situation alvorligt. Jeg sidder klar med de redskaber, vi skal bruge i samarbejdet til at få dig på ret køl igen.

At give din stressede krop massage er noget af det bedste, du kan gøre for at komme dig. Kroppen har brug for at restituere sig og hele op efter en lang og belastende periode, hvor den har været i yderste alarmberedskab, og det er lige præcis det, som bl.a. en massage kan hjælpe med til. Under en afspændingsmassage udskilles et afspændende hormon, som dæmper stresshormonerne i kroppen og får kroppen til at falde til ro.

Du vil som oftest have brug for en række massagebehandlinger, og det er meget individuelt, hvordan forløbet gribes an. Hvis du er meget hårdt ramt af stress, er det vigtigt, at kroppen ikke overstimuleres med for meget og for dyb massage i begyndelsen. I nogle tilfælde vil det være rigeligt kun at have fokus på arme og ben. Massagen er blid og nænsom - det gælder om at få nervesystemet til at falde til ro, så det kommer ud af alarmberedskabet. Længere inde i forløbet kan massagen med fordel omfatte hele kroppen. Hvis du er knap så hårdt ramt af stress, men stadig føler dig belastet og stresset i den situation, du befinder dig i, kan en blid afspændingsmassage af hele kroppen være løsningen. Det finder vi alt sammen ud af, når vi i den indledende samtale får belyst dine fysiske og psykiske symptomer her og nu.
Der er afsat 75 minutter incl. samtale og lille hvil efter massagen
Pris 600 kr.