GERDA WESCH

Jeg er uddannet Massageterapeut fra Nordlys – én af Danmarks største massage- og udviklingsskoler.
Uddannelsen er en avanceret og dybdegående massageuddannelse med en høj faglig standard, hvor både traditionelle og nye massageteknikker indgår.
Udover selve massagen indgår også samtaleterapi, coaching, mindfulness, meditation, bevidsthedsudvikling og et personligt udviklingsprogram som en naturlig del af undervisningen.
Læs mere på www.nordlys.dk

I mit lange jordemoderliv har kontakten til de gravide/familierne altid været det, der har optaget mig mest. Det har til enhver tid været vigtigt for mig at skabe en kontakt, hvor ligeværdighed og empati var nøgleordene i mit professionelle arbejde.
Den erfaring, jeg har opbygget i arbejdet med mennesker i nogle af de største, mest intense og indimellem sværeste perioder af deres liv, bringer jeg med mig i mit arbejde som Nordlys Massageterapeut. Du vil derfor blive mødt med åbenhed og nærvær, hvor fokus er på dig som det hele menneske, du er.

Helt tilbage i ’92 tog jeg mit første grundkursus i Nordlys Massage, og siden da er det - foruden Massageterapeut-uddanelsen - blevet til mange andre kursusforløb i både massage og selvudvikling.

Nordlys Massage er et registreret varemærke, som er din garanti for kvalitet.
Du er garanteret, at jeg

  • er medlem af Nordlys Forum
  • arbejder efter Nordlys Forum’s etiske retningslinier for behandling
  • har gældende forsikring

Gerda Wesch