Massage / Behandlinger

Her på siden finder du en oversigt over, hvilke massageformer og –behandlinger, jeg tilbyder, men lad det være vejledende – massagen kan sammensættes nøjagtigt ud fra dine specifikke behov i vores indledende samtale i starten af sessionen.
Hvis du er i tvivl om, hvilken massage du skal vælge, så ring endelig og få en uforpligtende og uddybende snak. Tidsbestilling på 40 11 24 81


Helkropsmassage

Hele kroppen masseres dybt eller blidt efter behov og er specielt designet til at skabe balance og harmoni. Massagen kan kombineres med behandling af et særligt spændt eller smertefuldt område. I dette område vil jeg arbejde i dybden ved hjælp af særlige behandlingsteknikker såsom triggerpunkts- og bindevævsmassage samt Tensegrity.
Massagen øger din kropsbevidsthed, løsner op i fastlåste spændinger og giver dig overskud og ro i sindet.
Du får en helt unik helhedsoplevelse af din krop og en mental afspænding, der er svær at forestille sig uden at prøve det.
Der er afsat 75 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 600 kr.

Afspændingsmassage

En afspændingsmassage er nænsom og omsorgsfuld, og får dig til at synke dybt ind i dig selv og blive fuldstændig afslappet. Der er ingen dybdegående behandling i denne massage, som udelukkende består af lange glidende strøg, som samler din krop og beroliger dit sind.
Der er afsat 60 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 500 kr.


Tema Massage

Det oplagte valg, hvis du ønsker fuldt fokus på et smertefuldt/belastet område af kroppen – det kunne f.eks. være ben, ryg, skuldre/nakke eller arme.
Jeg arbejder i dybden med de massage- og behandlingsteknikker, der vil være befordrende for at løse problematikken og imødekomme dine ønsker. Eksempelvis anvender jeg ofte bindevævs- og triggerpunktsmassage samt Tensegrity i områder med spændinger og smerter.

Der vil tit være brug for flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt.
Til denne massage er der afsat 45 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 450 kr.


Fodmassage

Massagen indledes med et dejligt fodbad. Derefter masseres dine fødder godt og grundigt ned i de mindste detaljer, så du oplever en helt ny fornemmelse af liv og velvære - det er virkelig forkælelse i højsæde.
Varighed 60 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 500 kr.