Nordlys Massager

Her på siden finder du en oversigt over, hvilke massageformer og –behandlinger, jeg tilbyder, men lad det være vejledende – massagen kan sammensættes nøjagtigt ud fra dine specifikke behov i vores indledende samtale i starten af sessionen.
Hvis du er i tvivl om, hvilken massage du skal vælge, så ring endelig og få en uforpligtende og uddybende snak, inden du evt. booker en tid.


Klassisk Nordlys Massage

Massagen er for dig, der ønsker en fuld kropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres dybt eller blidt alt efter behov, og hvor der også er mulighed for at fokusere på et særligt spændt eller smertefuldt område. Massagen er specielt designet til at skabe balance og harmoni.
Du får en helt unik helhedsoplevelse af din krop og en mental afspænding, der er svær at forestille sig uden at prøve det.
Massagen øger din kropsbevidsthed, løsner op i fastlåste spændinger og giver dig overskud og ro i sindet.
Der er afsat 75 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 500 kr.

Afspændingsmassage

For dig, der ønsker en nænsom og omsorgsfuld helkropsmassage med lange glidende strøg, som samler din krop og beroliger dit sind. Massagen får dig til at synke dybt ind i dig selv og blive fuldstændig afslappet.
Her er der afsat 60 minutter incl. en kort samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 450 kr.


Tema Massage

Det oplagte valg, hvis du ønsker fuldt fokus på et smertefuldt/belastet område af kroppen – det kunne f.eks. være ben, ryg, skuldre/nakke eller arme.
Jeg arbejder i dybden med alle de massage- og behandlingsteknikker, der vil være befordrende for at løse problematikken og imødekomme dine ønsker. Eksempelvis anvender jeg ofte bindevævs-, triggerpunktsmassage og Tensegrity i områder med spændinger og smerter.

Der vil tit være brug for flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Benyt derfor gerne min klippekort-ordning, hvor du får 15% ved køb af 5 behandlinger.
Til denne massage er der afsat 45 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.

Pris 400 kr.


Fodmassage

Massagen indledes med et dejligt fodbad. Derefter masseres dine fødder godt og grundigt ned i de mindste detaljer, så du oplever en helt ny fornemmelse af liv og velvære - det er virkelig forkælelse i højsæde.
Varighed 60 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen.
Pris 450 kr.