Tidsbestilling på 40 11 24 81

Massage til kræftramte

Massagen består af meget blide strøg, som fører dig ind i et frirum, hvor du mærker din krop i en atmosfære af dyb og helende afspænding.
Berøring i sig selv gør underværker, og ikke mindst i et kræftforløb kan massagen være med til at genskabe oplevelsen af kroppen som en helhed – som en krop, der for en stund finder lindring, indre ro og styrke.

Massagen kan gives direkte på huden eller uden på tøjet, på hele kroppen eller på særlige områder af kroppen, og endelig kan den gives som berøring mere end som massage, hvis det vil være det bedste for dig lige nu. At finde frem til den rette lejring under massagen er rigtig vigtig - selv i siddende stilling er det muligt at modtage en dejlig massage.

Massagesessionen indledes med en samtale, hvor vi kort gennemgår dit sygdomsforløb og taler om dine behov, så jeg kan tage de nødvendige hensyn og give dig lige præcis den massage, du har brug for.
Der er afsat 75 minutter incl. samtale og et lille hvil efter massagen. Pris 600 kr.

Hvis dine kræfter ikke rækker til at komme til mig, er der mulighed for, at jeg kommer til dig og giver massage i hjemmet – ring og hør nærmere.


Pårørende

At være pårørende til en kræftramt kræver sin mand/kvinde. Kaos, bekymring, afmagt, søvnløshed, angst og uro fylder ofte i den pårørendes dagligdag og gør det svært - dels at få det hele til at hænge sammen og ikke mindst at give den ønskede støtte og omsorg til den kræftramte.

Afspændingsmassage kan her være til stor hjælp og lindring. Det er en nænsom og omsorgsfuld helkropsmassage, som beroliger sindet og giver dyb afspænding i kroppen.


Se mere om afspændingsmassage her.